Amasya'nın Sesi
2024-09-08 14:56:23

Adalet Tez Zamanda Aklanmalı

Müslüm SÖYLER

muslumsoyler@gmail.com 08 Eylül 2024, 14:56

Önce filmler, sonra hayat döngüsü masalları, özgürlükler falan filan derken!
Adaleti ve yaşamı tersine çevirmeyi başardılar.
Biz zor şartlarda okul ve üniversitelerde okutmaya çalıştığımız çocuklarımızı dolandırmaya çalışan profesyonel dolandırıcılarla uğraşırken, hatta her tür kuruma bunları detaylıca anlatırken vede bu kurumlar nezdinde adil yargı bize her türlü zorluğu çıkarırken, gördük ki; dolandırıcılar birer birer aklanıp serbest kalıyor.
Bu durumdan da anlaşılıyor ki, çocuklarımızı burs bahanesiyle (tanınmış okulların isimlerini sahtecilikle kullanıp) dolandırmaya çalışanlarla teke tek mücadeleye devam edeceğiz. 
Cimer'den savcılığa emniyetten basına her tarafa şikayet ettiğimiz halde, aynı telefonlar ve aynı kişiler dolandırıcılığa ısrarla devam ediyor.
Bunun yanında dolandırıcılara bir ödülmüş gibi verilen serbestlikler ise dillere destan. Son olarak haberlerde "hakkında karar verilmiş" kara para aklayıcılarının tek tek salıverilmesi beyinlerde şimşek etkisi yarattı.
Okumak için mücadele eden çocuklarımız ise ailelerin yükünü hafifletebilmek için internet üzerinden burs aramaya devam ederken başlarına gelenlerle gencecik beyinleri dumura uğruyor. 

Ne diyelim;
Umarım ki "Adalet"de kendini aklar...

Müslüm Söyler

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.