banner45

TYKD İŞ ADAMI BURSALI'YA PLAKET TAKDİM ETTİ

Taşova Arpaderesi köyünden Bursalı Havlu’nun sahibi Hayırsever İş adamı Fuat Bursalı, 20 Haziran 2024 Perşembe günü beraberinde Emekli Kara Kuvvetleri Komutanı Musa Avsever ile birlikte ilçemizi ziyaret etti.

TYKD İŞ ADAMI BURSALI'YA PLAKET TAKDİM ETTİ

Taşova’ya babası merhum Süleyman Bursalı adına Sağlık meslek lisesi, annesi merhum Emine Bursalı adına İmam-Hatip ortaokulu yaptıran ve adı ilçemizde bir caddeye verilen Fuat Bursalı’ya, Taşova Yerel Kalkınma Derneği tarafından Boraboy gölünde ilçemize sağladığı maddi ve manevi katkılarından dolayı plaket sundular.

Taşova Yerel Kalkınma Derneği Başkanı Yusuf Yücel konuyla ilgili Taşova gazetesine bir demeç verdi:

”Borabay gölünde düzenlenen etkinlikte, Taşova Yerel Kalkınma Derneği olarak İlçemizi ziyaret eden Sayın Fuat Bursalı beye Taşova ilçemize sağladığı maddi ve manevi katkıları için teşekkür ettik , Derneğiz adına plaket takdim ederken şükranlarımızı sunduk. Sayın Fuat Bursalı beye Derneğimiz adına iş hayatında başarılar dileriz. Etkinliğe; Taşova Kaymakamımız sayın Efe Kılıç bey, Taşova Belediye Başkanımız sayın Ömer Özalp Bey, Emekli Kara Kuvvetleri Komutanı sayın Musa Avsever, İş adamı sayın Fuat Bursalı bey, Sayın Gönül Özkan bey, Amasya Üniversitesi Rektör yardımcısı sayın Murat Kurt bey, Öğretim Görevlisi sayın Yusuf Coşkun bey, DÜFA Kayalar Kimya Sanayii sayın Zafer Kayalar bey derneğimizin yönetim kurulu üyeleri sayın Mustafa Tekeş bey, Sayın Niyazi Özkan bey ve çok sayıda davetli ve misafir katılmıştır.”

Müslüm Söyler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER