banner45

Amasya Dost Eli Derneği Kapanıyor

Amasya Dost Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ethem Güdek, 15 Ağustos 2022 tarihinde kurduğu derneğin 7 Eylül'de yapılacak olağanüstü kongreyle kapatılacağını açıkladı.

Amasya Dost Eli Derneği Kapanıyor

Güdek, bu kararı duyururken, derneğin iki yıllık faaliyetleri boyunca gerçekleştirdiği yardımlarla Amasya tarihinde unutulmaz bir iz bıraktığını belirtti.

Başkan Güdek’ten konuyla ilgili olarak, “Kıymetli büyüklerim, değerli dostlarım, 15 Ağustos 2022 tarihinde şanla, şerefle, merhamet duygusu ve yufka yüreklilikle kurmuş olduğum DOST ELİ DERNEĞİNİ 7 Eylülde yapacağımız Olağan üstü kongreyle kapatıyorum. Bir kurul beklentim ve maaşım olmadan, Elimden geldiğince mücadele etmeye, garibanları sevindirmeye, onların hayalini gerçekleştirmeye çalıştım. Burdan kimsenin hakkında yazmak istemiyorum. Dernek güzel yerlere geldi, önümüzü kesmeye çalışan çalışana. Ama gözüm herkesin üstünde. Bundan sonra inşallah bir gariban sizin kapınıza geldiğinde yardım etmezseniz, hepinizden hesap sorarım. Amasya tarihinde son 2 yılda yapılan bu hizmetler hiç yapılmamıştı. Şükür olsun vicdanım rahat ve alnım açık şekilde bırakıyorum. Bu süreçte bana destek olan, mesai gözetmeksizin garibanların yüzünü güldürmeye çalışan dernek üyelerime, dernek bağışçılarımıza ve Amasyalı hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. Hakkım varsa sonuna kadar helal olsun’dedi.

Müslüm Söyler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER