banner45

Her Dokunuş Bir Gülüş Projesi Gerçekleştirildi

Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri MYO Fizyoterapi programı ile Engelli Bakım ve Rehabilitasyon programı ikinci sınıf öğrencilerimiz tarafından Sosyal Sorumluluk dersi kapsamında “Her Dokunuş Bir Gülüş” projesi gerçekleştirildi.

Her Dokunuş Bir Gülüş Projesi Gerçekleştirildi

Proje kapsamında öğrenciler, akademisyenler ve gönüllülerin katkılarıyla hazırlanan ramazan kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Bu kapsamda gıda ürünlerinden oluşan 22 ramazan kolisi 22 farklı adrese teslim edildi.

Proje fikrinin ortaya çıkması, kolilerin hazırlanması ve dağıtılması sürecinde öğrencilerimiz aktif şekilde yer aldı. Proje süresince birlikte vakit geçiren öğrenciler; projenin her aşamasında farklı deneyimler edindiklerini, bir sosyal sorumluluk projesi planlayıp başarıyla hayata geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını dile getirdiler.

“Her Dokunuş Bir Gülüş” projesi bu dönem içerisinde Yüksekokulumuz Toplumsal Katkı Komisyonumuz tarafından onaylanan 10 farklı sosyal sorumluluk projesinden hayata geçirilen ilk proje oldu. 9 farklı sosyal sorumluluk projesinin daha bu dönem içerisinde öğrencilerimiz tarafından hayata geçirilmesi planlanıyor.

Konu ile konuşan Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Akın Tekcan; “Her Dokunuş Bir Gülüş projesinde emeği geçen tüm öğrencilerimize, hocalarımıza ve gönüllü destekçilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER