banner45

Erdoğan ve Eşi Koronavirüse Yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19 testleri pozitif çıktı. Erdoğan "Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz." dedi.

Erdoğan ve Eşi Koronavirüse Yakalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, koronavirüse yakalandı. 

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Erdoğan, Covid-19 testinin pozitif çıktığını söyleyerek, hastalığının Omicron varyantı olduğunu belirtti. 

Erdoğan, açıklamasında "Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.
 
"Dualarınızı bekliyoruz"

Emine Erdoğan da açıkladı 

Eşi Emine Erdoğan da sosyal medyadan "Anca beraber kanca beraber" dedi. Dua beklediklerini duyuran Erdoğan "Anca beraber, kanca beraber İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz." dedi.

Zonguldak programını iptal etmişti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreni için Zonguldak ziyaretini iptal etmiş, video konferans yöntemiyle bağlanmıştı. Erdoğan, konuşmasında "Bugün de soğuk algınlığı sebebiyle gelemedik. Kısmet değilmiş. Canlı bağlantıyla da olsa açılışımızı gerçekleştirmek istedik." ifadelerini kullanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2022, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER