banner45

Ekin Tv ve Radyo Yeni Yayın dönemine Hazır

Uzun yıllar Türk Halk Müziği dalında yaptığı yayınlarla büyük beğeni kazanan Ekin Tv ve Ekin Radyo çalışanları Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Bayram öncülüğünde kahvaltıda biraraya geldi.

Ekin Tv ve Radyo Yeni Yayın dönemine Hazır

canli mac izle, gaziantep, gaziantep, Geneva,sans-serif;">İstanbul Arnavutköy Şamlar Köyü'nde Kuzey Garden Kır Bahçesi'nde biraraya gelen Ekin Grup çalışanları çok sıcak ve sohbet dolu doğal ortamda gelecek projeler için istişare ettiler. Radyo programcılarının tamamının katıldığı kahvaltılı programda Ekin Radyo ve Tv Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Bayram bir konuşma yaptı. Bayram konuşmasında, Kelkit Vadisinden yükselen bu türkü sesi Türkiye sınırlarını aşarak dijital ortam ve teknolojinin gelişmesiyle tüm dünyada yankılanmaya başladı. dinleyenlerimiz sadece belirli bölgeler değil tüm Türkiye ve dünyadan bizlere mesajlarını gönderiyorlar. Bu anlamda bizlerde radyo ve tlevizyon olarak daha kaliteli ve daha alt yapısı profesyonel hazırlanan eserlerle dinleyenlerimizi buluşturmaya devam edeceğiz. Tüm programcı arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ve bu arkadaşlarımıza kamera arkasından destek olan görünmeyen kahramanlarımızla birlikte tüm personelimizle daha iyiyi yakalamaya çalışacağız. Bugün burada bizleri misafir eden Kuzey Garden çalışanlarına ve bu ortama gelmemize vesile olan Ali (Düş Bahçesi Ali) kardeşimize teşekkür ediyorum. 

Ekin Radyo ve Tv Genel Müdürü Emrah Binici ise, arkadaşlar teknolojinin nimetlerini son noktasına kadar kullanmaya ve çalınan eserlerin her yöre için eşit dağılım halinde dinleyenlere ulaşmasına azami gayret içindeyiz. Bazen 7/24 bu konuya kendimizi adaıyoruz. Amacımız sıralamadaki yerimizi daha da ilklere çekmek. Bunu şu ana kadar istediğimiz yere çekmiş durumdayız. Peki yetiyor mu, asla hedefimiz her zaman daha ileriye ve daha iyisi olmaya doğru devam edecektir. Aynı duygu ve istekleri taşıyan tüm arkadaşlarımızla hedefe doğru hızla gideceğimizi ümit ediyorum. Bizlere bu fırsatı ve çalışma ortamını veren kıymetli büyüğümüz  Ekin Grup Yönetim Kurulu Başkanımız Selahhattin Bayram'a sizlerin nezdinde teşekkürlerimi arz ediyorum. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum.

Ekin Grup çalışanları kahvaltı ve sohbetin ardından geniş alana sahip mekanı gezip resimler çekindiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2022, 10:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet şİMŞEK
Ahmet şİMŞEK - 2 yıl Önce

Sizleri tebrik ediyorum hemşerilerim

SIRADAKİ HABER