banner45

Amasya Kızı Menajerlikte İlerliyor

Derneklerde yapmış olduğu paylaşımlarla dikkat çeken Amasya Kızı çıtayı yükselterek menajerlik alanında söz sahibi oldu.

Amasya Kızı Menajerlikte İlerliyor

Uzun yıllar Amasya Derneklerinin etkinlik alanlarındaki durumları paylaşarak dikkatleri üzerine çeken, kendini ''Amasya Kızı'' olarak tanıtan hemşehrimiz sosyal medya ve reklam alanında kendine önemli bir yer elde etti. Bu paylaşımlarının geniş kitlelerle buluşması sanat ve sanatçı camiasının da dikkatlerini çekince ''Amasya Kızı'' sanatçıların istekleri üzerine onlara menajerlik yapmaya başladı. Dernekçilik ve dernek adına yapılan etkinliklerdeki duyuru ve paylaşımlarındaki başarı şimdilerde menajerlik alanında kendini göstermeye başladı. 

  

2017 yılından itibaren menajerlik yolunda kendine bir çizgi oluşturan ''Amasya Kızı'' Bolulu Ramazan, Ahmet Satılmış ve Emir Üstün gibi tanınmış sanatçıların menajerliğini üstlenmiş durumda.

Amasyalı olmak ve Amasyalı ismiyle menajerlik dünyasında olmasıyla gurur duyduğunu belirten Amasya Kızı'na bizlerde çıktığı yolda başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2024, 11:48

Müslüm Söyler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER