banner45

Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanlığı'ndan Öğrencilere Sürpriz

Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanlığı, Ömer Sonyaka başkanlığında yeni eğitim öğretim yılı vesilesi ve Amatör Spor Haftası kapsamında gençleri ziyaret edip hediyeler takdim ettiler.

Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanlığı'ndan Öğrencilere Sürpriz

Amasya Ülkü Ocakları geleceğimizin teminatı gençleri hem eğitim hem de spor alanında başarılarını kamçılamak ve yanlarında olduklarını hissettimek amacıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Spor alanında faaliyet gösteren Amasyasporumuzun alt yapısını oluşturan U-14 ve U-15 takımlarını ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye ettiler. 

Ayrıca Ülkü Ocakları olarak yeni eğitim ve öğretim yılında ter dökecek öğrencilerimiz içinde çeşitli hediyeler takdim ederek ziyarette bulundular.

Konuyla ilgili açıklama yapan Amasya Ülkü Ocakları İl Başkanı Ömer SONKAYA;

Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanlığı olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün '' Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.'' Sözlerinden yola çıkarak başta gençleri spora teşvik etmek, Ülkü Ocakları'nın çalışmalarını tanıtmak ve saha çalışmalarını genişletmek için ''Amatör Spor Haftası'' sebebi ile Amasyaspor U14-U15 altyapı takımlarımızı ziyaret edip gençlerimize  16 Türk Devleti'ne Zamanda Yolculuk adlı projelerimizi tanıtıp şanı Türk Bayrağımızı hediye ederek kariyerlerinde ve yeni sezonlarında başarılar diledik.

Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanlığı olarak yeni eğitim ve öğretim yılında okullarımızda hepsini birer Türk Bayrağı gördüğümüz  geleceğimizin emanetçisi öğrencilerimize başarı dileklerimizi ilettik hediyeleimizi sunduk, diye konuştu.

Müslüm Söyler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER